Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Intracom Telecom: Τί παρουσιάζει στο φετινό Mobile World Congress

Intracom Telecom: Τί παρουσιάζει στο φετινό Mobile World Congress

απο John Leondaris

Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά η Intracom Telecom συμμετέχει στο Mobile World Congress που διεξάγεται στη Βαρκελώνη.

Φέτος, μεταξύ άλλων, η εταιρία παρουσιάζει:

– Τις ασύρματες λύσεις οικιακής και εταιρικής πρόσβασης προσφέροντας ταχύτητες σύνδεσης 5G.

– Το πρωτοποριακό σύστημα υψηλής χωρητικότητας για ταχύτητες έως 10 Gbit/s, το οποίο λειτουργεί σε συχνότητες Millimetre – Wave.

– Τη μοναδική πλατφόρμα διαχείρισης δικτύων και υποδομών για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών σε όλους τους τομείς ασύρματης πρόσβασης, μετάδοσης και IoT.

Επιπλέον, στην έκθεση η εταιρεία παρουσιάζει την πλατφόρμα για υπηρεσίες Virtualized WiFi που επιτρέπει σε παρόχους καθώς και δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς να ενοποιούν, να μοιράζονται και να αξιοποιούν αποδοτικά φυσικούς πόρους WiFi. Η πλατφόρμα Big Data Analytics της εταιρείας η οποία προσφέρει αποτελεσματική αξιοποίηση των δεδομένων που έχουν στη διάθεσή τους οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Επίσης, οι επισκέπτες του περιπτέρου έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων για έξυπνες” πόλεις και μεγάλα συγκροτήματα, που περιλαμβάνει έξυπνο φωτισμό, διαχείριση απορριμμάτων, έλεγχο κυκλοφορίας και ήχου, έξυπνη στάθμευση, και υπηρεσίες συνδεσιμότητας.

Οι λύσεις αυτές είναι ενσωματωμένες στην IοT πλατφόρμα κεντρικής διαχείρισης και ελέγχου της εταιρίας η οποία βοηθά στην αποτελεσματική οργάνωση πολλαπλών υπηρεσιών “έξυπνης” πόλης συμβάλλοντας παράλληλα στην ελαχιστοποίηση των λειτουργικών εξόδων της πόλης, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων για τους δήμους και τις κοινότητες.

Η εταιρία παρουσιάζει επίσης τις τελευταίες λύσεις της για το “έξυπνο” σπίτι και το συνδεδεμένο αυτοκίνητο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights