Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ετήσια βραβεία συνεργατών της Cisco

Ετήσια βραβεία συνεργατών της Cisco

απο Kostas Gliatiotis

Η Cisco Hellas διοργάνωσε πρόσφατα την ετήσια τελετή βράβευσης των συνεργατών της που διακρίθηκαν στο οικονομικό έτος 2017, ξεπερνώντας τα εμπόδια και υπερβαίνοντας τα όρια. Σε μια αγορά με παρατεταμένη αβεβαιότητα, το δίκτυο συνεργατών της Cisco, κατάφερε να σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις για ακόμη μια χρονιά, συμβάλλοντας στην προσπάθεια δημιουργίας συνθηκών ανάπτυξης για τη χώρα.

«Είμαστε περήφανοι για τους συνεργάτες μας και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, αξιοπιστία και δημιουργικότητά τους. Έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, στηρίζοντας τα επιχειρηματικά πλάνα των πελατών μας και την ομαλή τους μετάβαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό με ασφάλεια και αξιοπιστία. Η δέσμευσή μας για διαρκή συνεργασία, μεταφορά τεχνογνωσίας και υποστήριξης, είναι και θα παραμείνει στο επίκεντρο της σχέσης μας», σημείωσε o Αντώνης Τσιμπούκης, Γενικός Διευθυντής της Cisco στην εισαγωγική του ομιλία.

«Πιστεύουμε πραγματικά πως βιώνουμε μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές στον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε και αυτό είναι μια φανταστική ευκαιρία για όλους μας. Ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κάνουν μεγάλα επιχειρηματικά σχέδια και να τα πραγματοποιήσουν ακόμη γρηγορότερα. Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ για να εκμεταλλευθούμε μαζί αυτήν την ευκαιρία. Πιστεύουμε ότι το 2018 θα είναι ακόμα καλύτερο», συμπλήρωσε ο Νίκος Μποτίνης, Regional Sales Manager της Cisco.

Οι συνεργάτες που διακρίθηκαν και βραβεύθηκαν στην εκδήλωση είναι οι παρακάτω.

OTE Group (4 βραβεία)

Enterprise Market Partner of the Year 2017

Architectural Excellence: Enterprise Networks

Architectural Excellence: Collaboration

Services Partner of the Year 2017

Space Hellas S.A. (2 βραβεία)

Architectural Excellence: Data Center

Architectural Excellence: Security

Algosystems S.A. (2 βραβεία)

Commercial Market Partner of the Year 2017

Lifecycle Management Partner of the Year 2017

IBM Hellas

Innovation Partner of the Year 2017

InfoQuest Technologies S.A.

Distributor of the Year 2017

Logicom Group

Marketing Innovation Partner of the Year 2017

Active Computer Systems

Select Partner of the Year 2017

Infinitum S.A.

Premier Partner of the Year 2017

RTEL S.A.

Vertical Partner of the Year 2017 – Hospitality

Setel Hellas S.A.

Vertical Partner of the Year 2017 – Maritime

Sieben S.A.

Meraki Partner of the Year 2017

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights