Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το Πλαίσιο τιμά τις 585 γυναίκες του

Το Πλαίσιο τιμά τις 585 γυναίκες του

απο Kostas Gliatiotis

Το Πλαίσιο με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, διοργάνωσε κάτι ξεχωριστό και για τις 585 γυναίκες της εταιρείας.

Το πρωί της 8ης Μαρτίου όλες οι γυναίκες βρήκαν στο γραφείο τους μία inspirational κούπα δώρο, με το μότο «I am a woman, what’s your superpower?». Λίγη ώρα αργότερα έλαβαν στα εταιρικά τους mail ένα μήνυμα που τις ενημέρωνε για τον internal διαγωνισμό της ημέρας με 4 φανταστικά δώρα έκπληξη, έπειτα από κλήρωση.

Αυτό που έπρεπε να κάνουν εκείνες για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, ήταν να βγάλουν φωτογραφία μπροστά από το ειδικά σχεδιασμένο backdrop που είχε στηθεί μέσα στην εταιρεία και να την δημοσιοποιήσουν στο Instagram τους με τα hashtags #plaisio και #PlaisioInternationalWomensDay.

Τέλος, εσωτερικά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν για τη δημιουργία ενός βίντεο με πρωταγωνίστριες τις ίδιες τις γυναίκες του Πλαισίου να μιλάνε για το θεσμό και για το τι σημαίνει γυναίκα για εκείνες. Το βίντεο στη συνέχεια δημοσιοποιήθηκε στο Facebook και στο Instagram account της εταιρείας με τις προβολές να αυξάνονται κάθε δευτερόλεπτο.

Το Πλαίσιο είναι μια ελληνική εταιρεία που δίνει πάντα προτεραιότητα στους ανθρώπους της, φροντίζει με κάθε ευκαιρία να το δείχνει έμπρακτα και τους τιμά με κάθε τρόπο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights