Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Google σταματά τις αναβαθμίσεις για τη σειρά Nexus

Η Google σταματά τις αναβαθμίσεις για τη σειρά Nexus

απο Kostas Gliatiotis

Με την διάθεση της πρώτης δοκιμαστικής έκδοση της επόμενης έκδοσης του Android με την ονομασία…. P η Google έκανε ταυτόχρονα ξεκάθαρο το ποιες συσκευές θα την λάβουν και σαν τελική αναβάθμιση.

Το Android P στην δοκιμαστική έκδοση του δεν είναι διαθέσιμο για όλες τις συσκευές της σειράς Nexus της Google. Αυτό σημαίνει ότι και τα νεότερα και τελευταία Nexus 6P αλλά και το Pixel C tablet της Google δεν θα αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση όταν αυτή γίνει διαθέσιμη. Πρακτικά λοιπόν, η Google μένει με μόνο τα Pixel, Pixel XL και τα δύο νεότερα Pixel 2 και Pixel 2 XL στην αγορά σε ότι αφορά την διαδικασία αναβάθμισης. Ουσιαστικά η εταιρεία λοιπόν, περιορίζει το Android P στα Smartphone που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 24 μήνες, όπως και έχει άλλωστε δεσμευθεί στο παρελθόν.

Παρόλα αυτά, η Google ξεκαθάρισε ότι οι συσκευές της σειράς Nexus θα συνεχίσουν να λαμβάνουν μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας τουλάχιστον μέχρι και τον Νοέμβριο του 2018.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights