Αρχικη ΦΗΜΕΣ Motorola : Φήμες για απολύσεις προσωπικού

Motorola : Φήμες για απολύσεις προσωπικού

απο Kostas Gliatiotis

Μια περίεργη φήμη από έναν πρώην υπάλληλο της Motorola έκανε την εμφάνιση της, και θέλει την εταιρεία να κάνει μια σημαντική μείωση στο προσωπικό της.

Σύμφωνα με τον υπάλληλο αυτό, και ένα σχόλιο που έκανε στο site thelayoff , η εταιρεία τους μισούς από τους υπαλλήλους της στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών, ότι πρόκειται να σταματήσουν να εργάζονται στις 6 Απριλίου.
Προς το παρόν, παραμένει πρακτικά μια φήμη, όμως ο Liangchen Chen που έχει σχεδιάσει το add-on πληκτρολόγιο για τα Moto Z φαίνεται να επιβεβαίωσε έμμεσα τις φήμες αναφέροντας οτι η ομάδα που σχεδιάζει και εξελίσσει τα Moto Z έχει επιρεαστεί σημαντικά από τις εξελίξεις αυτές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights