Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ο Mario Της Nintendo έρχεται στο Google Maps

Ο Mario Της Nintendo έρχεται στο Google Maps

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν “Ασυνήθιστό” τρόπο συμμετέχει φέτος η Google στην ανεπίσημη … παγκόσμια ημέρα του Mario της Nintendo που είναι σήμερα 10 Μαρτίου.

Η Google δημιούργησε μια διαφορετική έκδοση του Google Maps που σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις τον Super Mario σαν χαρακτήρα κατά τη διάρκεια καθοδήγησης σε μια διαδρομή. Η λειτουργία εμφανίζεται στην νεότερη έκδοση της εφαρμογής και θα είναι διαθέσιμη για μια ολόκληρη εβδομάδα εκτός από την σημερινή ημέρα. Κατά την αναζήτηση και επιλογή μιας διαδρομής στο Google Maps εμφανίζεται ένα μικρό ερωτηματικό στην οθόνη που αν το πατήσει ο χρήστης εμφανίζεται ο… Mario και σε ρωτάει αν θες να συμμετέχει στην πλοήγηση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights