Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei : Παρουσίασε το Y9 2018

Huawei : Παρουσίασε το Y9 2018

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα συσκευή στην μεσαία κατηγορία παρουσίασε η Huawei, που αυτή τη φορά ανήκει στην “οικογένεια” των Y series, των οικονομικώτερων θεωρητικά Smartphones της εταιρείας.

Το Y9 2018 όπως είναι η ονομασία του, “δανείζεται” σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό του από το Mate 10 Lite της εταιρείας και το P Smart , αλλά και πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Η οθόνη είναι ελάχιστα μικρότερη από αυτή του Mate 10 Lite, και είναι 5.93 ιντσών με την αναμενόμενη ανάλυση FullHD+ των 2160 x 1080 pixels. Στο εσωτερικό του Y8 2018 βρισκεται για μια ακόμα φορά ο Kirin 659 της ίδιας της Huawei με 3 GB μνήμης RAM στην από ότι φαίνεται μοναδική έκδοση με 32 GB αποθηκευτικού χώρου.

Οι κάμερες του Y8 2018 έχουν επίσης την ίδια ανάλυση με το Mate 10 Lite στα; 16 Mpixels στο πίσω μέρος και στα 13 Mpixels μπροστα, ενώ και οι δύο έχουν από μια δεύτερη “συνοδευτική” κάμερα των 2 Mpixels για τα συνηθισμένα πλέον εφφέ στις φωτογραφίες. Το Smartphone θα έρθει στην αγορά με το EMUI 8.0 και το Android Oreo 8.0 εγκατεστημένο, όπως και το P Smart, με το Mate 10 Lite να μην έχει ακόμα αναβαθμιστεί σε αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights