Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H Huawei Παρουσίασε και το Honor 7C

H Huawei Παρουσίασε και το Honor 7C

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα συσκυεή στην μεσαία πρακτικά κατηγορία παρουσίασε η Huawei, κάτω από το Brand της Honor.

Το Honor 7C είναι ουσιαστικά μια ακόμα πιο οικονομική πρόταση με οθόνη 18:9 χαμηλότερης όμως πλέον ανάλυσης λόγω και της χαμηλότερης τιμής του. Στις 5.99 ίντσες η ανάλυση είναι πλέον 1440 x 720 pixels, όσο πρέπει δηλαδή προκειμένου να καλύφθεί το μεγαλύτερο ήψος της οθόνης. Πιθανότατα για λόγους κόστους, η Huawei δεν χρησιμοποιεί τον δικό της Kirin 659 αλλά τον οικονομικότερο Snapdragon 450 που παρόλα αυτά έχει σχεδόν την ίδια απόδοση σε καθημερινή χρήση.

Στο πίσω μέρος του Honor 7C βρίσκονται δύο κάμερες, με την επίσης συνηθισμένη για την κατηγορία πλέον, διάταξη των 13 Mpixels στη βασική και μόλις 2 Mpixels για την δεύτερη που χρησιμοποιείται μόνο στον υπολογισμό του βάθους πεδίου.

Η τιμή του Honor 7C είναι αρκετά χαμηλή στην βασική του έκδοση των 3 GB RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου στα 115 ευρώ. Πιθανότατα η συσκευή θα έρθει επίσημα και στη χώρα μας κάποια στιμγή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights