Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Dark Theme στην εφαρμογή του Youtube για Android και iOS

Dark Theme στην εφαρμογή του Youtube για Android και iOS

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι θα περίμενε κανείς να υπάρχει εδώ και χρόνια, η Google δεν είχε μέχρι σήμερα την επιλογή αλλαγής της εμφάνισης του Youtube από το “άσπρο theme” με το οποίο το έχουμε συνηθίσει σε Smartphones, Tablets και υπολογιστές.

Η δυνατότητα αλλαγής σε μια πιο “μαύρη” εμφάνιση  υπάρχει ήδη εδώ και καιρό στον Chrome, που όμως για να ενεργοποιηθεί απαιτεί μια σχετικά περίπλοκη διαδικασία. Η Google φαίνεται ότι πήρε τελικά απόφαση ότι οι χρήστες θα προτιμούσαν μια λιγότερο “λευκή” εμφάνιση για το Youtube, και ξεκινήσε να προσθέτει την επιλογή αλλαγής σε ένα πιο σκούρο Theme στην εφαρμογή για iOS και Android. Όπως συνήθως, η αλλαγή προσφέρεται σταδιακά ανά τον κόσμο, και η νεότερη έκδοση της εφαρμογής δεν είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη σε όλες τις χώρες. Στην Ελλάδα μέχρι στιγμής δεν είναι ακόμα δυνατή η εναλλαγή του Theme για το Youtube σε Android Smartphones, όμως θα προστεθεί την επόμενη φορά που η εφαρμογή θα αναβαθμιστεί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights