Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Πανευρωπαϊκή πρεμιέρα στην COSMOTE TV για τo National Geographic+

Πανευρωπαϊκή πρεμιέρα στην COSMOTE TV για τo National Geographic+

απο Kostas Gliatiotis

Κορυφαία ντοκιμαντέρ και προγράμματα υψηλής ποιότητας από το National Geographic, είναι πλέον διαθέσιμα on demand καθώς η υπηρεσία National Geographic+ κάνει πανευρωπαϊκή πρεμιέρα μέσω COSMOTE TV. Μέσα από το National Geographic+, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν πρόσβαση χωρίς χρέωση[1] σε εκατοντάδες κορυφαίους τίτλους ντοκιμαντέρ με θέματα όπως επιστήμη, ιστορία, πολιτισμός, φύση, άνθρωπος και διάστημα, ενώ η υπηρεσία θα εμπλουτίζεται κάθε μήνα με νέους τίτλους και νέες θεματικές κατηγορίες.

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV μπορούν να απολαύσουν on demand όλα τα επεισόδια της βραβευμένης με 4 Emmy σειράς ντοκιμαντέρ «Cosmos: A Spacetime Odyssey», το ιστορικό «The Story of God with Morgan Freeman», τις καλύτερες εκπομπές του εμβληματικού «Destination Wild», αλλά και το «One Strange Rock» του Ντάρεν Αρονόφσκι, με παρουσιαστή τον Γουίλ Σμιθ. Το National Geographic+ θα ανανεώνεται διαρκώς με μια επιμελημένη επιλογή παραγωγών ντοκιμαντέρ του National Geographic, τα οποία θα παρουσιάζονται σε θεματικές κατηγορίες όπως Αίγυπτος, κλιματική αλλαγή, φυσικές καταστροφές παγκόσμιοι πολιτισμοί, φίδια, αυτοκίνητα, δεινόσαυροι κ.α.

«Η τηλεθέαση αλλάζει παγκοσμίως, όπως και στη χώρα μας, καθώς όλο και περισσότεροι τηλεθεατές στρέφονται στο on demand περιεχόμενο για την ψυχαγωγία τους. Με την προσθήκη του National Geographic+, που προφέρει δημοφιλή ντοκιμαντέρ και ολόκληρους κύκλους σειρών του κορυφαίου δικτύου, χωρίς καμία χρέωση για τους συνδρομητές μας, ενδυναμώνουμε την on demand πρότασή μας. Οι 400 τίτλοι ντοκιμαντέρ της νέας υπηρεσίας, έρχονται να προστεθούν σε μία λίστα άνω των 1.000 τίτλων σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ, που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμοι δωρεάν στο COSMOTE TV PLUS», ανέφερε ο Executive Director της COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την COSMOTE TV, την ηγετική πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης, για την έναρξη της νέας υπηρεσίας μας στην Ελλάδα. Οι τηλεθεατές βρίσκονται στην καρδιά των non-linear υπηρεσιών μας. Με το National Geographic+ επεκτείνουμε το National Geographic brand στον non-linear κόσμο, προσφέροντας, μια premium on demand υπηρεσία με αποκλειστική πρόσβαση στον ευρύ κατάλογο του National Geographic και τη βραβευμένη τηλεοπτική αφήγηση, μέσα από προσεκτικά επιμελημένες θεματικές κατηγορίες.» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της FOX Networks Group Greece, κ. Βασίλης Ηλιόπουλος.

[1] Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη δωρεάν στις συνδρομές Entry, Family, Cinema, Sports και Full Pack.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights