Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ένα Smartphone που φαίνεται να είναι το Galaxy A6 έκανε την εμφάνιση του στο Geekbench

Ένα Smartphone που φαίνεται να είναι το Galaxy A6 έκανε την εμφάνιση του στο Geekbench

απο Kostas Gliatiotis

Όπως συνηθίζεται αρκετές φορές, ένα κινητό που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, έκανε τη πρώτη του εμφάνιση στη λίστα αποτελεσμάτων του Geekbench. Η συσκευή έχει κωδική ονομασία μοντέλου SM-A600 και φαίνεται ότι αποτελεί ένα νεό Galaxy A6 της Samsung.

Μέχρι και σήμερα δεν υπήρχε Smartphone με τον αριθμό 6 στην σειρά Galaxy A της Samsung, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει τώρα την εμφάνιση του, όπως πιθανότατα θα γίνει σύντομα και με το Galaxy J6. Ο κωδικός μοντέλου αποτελεί κάτι ασυνήθιστό αφού SM-A500 ήταν αυτός του πρώτου Galaxy A5 του 2015. Αντίστοιχα το SM-A600 δεν φαίνεται να “ταιριάζει” με την ονομασία του τελευταίου Galaxy A5 2017 που είχε τον κωδικό μοντέλου SM-A520 αλλά από την άλλη πλευρά, το Galaxy A8 σαν κωδική ονομασία αποτελεί την εξέλικη του Α5 με τον κωδικό SM-A530.

Στο εσωτερικό πάντως του Galaxy A6 αν τελικά αυτή είναι η ονομασία του, θα βρίσκεται ο Exynos 7870 όπως και στο Galaxy A3 2017, κάτι που από μόνο του δείχνει ότι η Samsung θα τοποθετήσει τη συσκευή κάπου στη μεσαία κατηγορία τιμής και προφανώς κάτω από το Galaxy A8. Η σειρά Galaxy A ποτέ δεν είχε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ή περίοδο ανακοίνωσης νέων συσκευών, οπότε η Samsung έχει τη δυνατότητα να κάνει επίσημη την ύπαρξη του Galaxy A6 αν τελικά είναι πραγματική συσκευή, όποτε το θεωρήσει σκόπιμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights