Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η πρώτη διαρροή του HTC U12

Η πρώτη διαρροή του HTC U12

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό πριν την επίσημη παρουσίαση του από την HTC,έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε Render το επόμενο flagship της εταιρείας που πιθανότατα θα ονομάζεται U12.

Η φωτογραφία αποκαλύπτει πολύ λίγα από τα χαρακτηριστικά του U12, επιβεβαιώνει όμως ότι η συσκευή θα έρθει με οθόνη αναλογίας 18:9, πιθανότατα 5.99 ιντσών και η ανάλυση της σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι QHD+. Στο πίσω μέρος του U12 βλέπουμε δύο κάμερες, με την βασική να έχει ανάλυση 12 Mpixels και μια δεύτερη των 16 Mpixels η χρήση της οποίας δεν είναι ακόμα γνωστή.  Στο εσωτερικό θα υπάρχει ο Snapdragon 845 της Qualcomm, και πιθανότατα θα υπάρχει έκδοση με 4 και 6 GB μνήμης RAM.

Η ανακοίνωση του U12 από την HTC θα γίνει πιθανότατα μέσα στον Απρίλιο, προκειμένου η συσκευή να είναι διαθέσιμη στην αγορά μέχρι τα τέλη Μαϊου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights