Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony : Δίνει δώρο ένα Playstation 4 με κάθε XZ2 στην Αγγλία

Sony : Δίνει δώρο ένα Playstation 4 με κάθε XZ2 στην Αγγλία

απο Kostas Gliatiotis

Όταν μια εταιρεία θέλει να “αγοράσει” μερίδιο ή ποσοστό σε μια κατηγορία συσκευών φαίνεται ξεκάθαρα, ειδικά όταν το κάνει με έναν τρόπο τόσο άμεσο όσο η Sony. Στην Αγγλία, η εταιρεία θα δίνει δώρο ένα Playstation 4 (οχι τη Pro έκδοση του) σε όσους προ-παραγγείλουν το νέο της Smartphone, το XZ2 από την Carphone Warehouse ή τα καταστήματα της Three.

Η προσφορά ισχύει για τις προ-παραγγελίες μόνο, και είναι μια προσπάθεια της Sony να τραβήξει το ενδιαφέρον στο νέο της Smartphone που πιθανότατα βλέπει ήδη να μην έχει την επιτυχία που θα ήθελε η ίδια και τον κόσμο να μην ενδιαφέρεται για αυτό. Στην περίπτωση που κάποιος έχει το Playstation 4 ήδη, η Sony θα του δίνει δώρο ένα Playstation VR, ενώ σε κάθε περίπτωση το δώρο περιλαμβάνει και μια ετήσια συνδρομή στο Playstation Plus. Μάλιστα, συγκεκριμένα για την συνδρομή στο Playstation Plus, η προσφορά ισχύει και για τα παλαιότερα XZ1, XZ1 Compact και XZ Premium της Sony.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights