Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi Mix 2 Review : Πανέμορφο, πολυτελές και ικανό

Xiaomi Mi Mix 2 Review : Πανέμορφο, πολυτελές και ικανό

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής επιφάνειας του Mix 2 καλύπτεται προφανώς από την 5.99 ιντσών οθόνη του.

Η οθόνη αυτή, διατηρεί την ανάλυση των 2160 x 1080 pixels που έχουν οι περισσότερες συσκευές με οθόνη αναλογίας 18:9, και εκπλήσσει ευχάριστα με το ότι δεν χρειάζεται να έχει ακόμα υψηλότερη ανάλυση. Αυτό οφείλεται στο σχεδόν άριστο LCD Panel που έχει επιλέξει η Xiaomi, ένα Panel που διαφέρει σημαντικά από αυτά που χρησιμοποιεί η εταιρεία στις υπόλοιπες συσκευές της. Αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά τονίζει την διαφορετικότητα και την πολυτέλεια του Mix 2 χωρίς να μειώνει την «αξία» των υπολοίπων συσκευών της εταιρείας.

Χρωματικά η οθόνη πλησιάζει το άριστο για LCD panel, και μόνο η ελάχιστη αντανάκλαση φωτισμού στο μαύρο χρώμα θυμίζει ότι δεν πρόκειται για OLED οθόνη. Μάλιστα σχεδόν κάθε άλλο χρώμα παρουσιάζεται τόσο ζωντανά και έντονα, που βρεθήκαμε να αναζητούμε εικόνα για Background σε οθόνη αναμονής και κλειδώματος, που να τονίζει την πολύ καλή απόδοση της.

Οι γωνίες θέασης είναι ουσιαστικά άριστες, αφού αγγίζουν αυτό που είναι τεχνικά εφικτό σε μια LCD οθόνη και μάλιστα με πολύ μικρή μείωση του φωτισμού υπό σχετικά μεγάλη γωνία. Στο μενού των ρυθμίσεων,  η Xiaomi προσφέρει ένα περιορισμένο σετ επιλογών για την αλλαγή της χρωματικής απόδοσης που περιλαμβάνει την επιλογή ανάμεσα σε «τυπικό», «ζεστό» και «ψυχρό» χρώμα και την προσαρμογή της αντίθεσης σε επίσης τρεις διαφορετικές επιλογές.

H Xiaomi γνωρίζει πολύ καλά ότι η οθόνη του Mix 2 είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του και έχει φροντίσει ώστε να ξεχωρίζει όσο ακριβώς χρειάζεται με την απόδοση της. Για τον γράφων, η μετάβαση από την SUPER AMOLED οθόνη του Note 8 σε αυτή του Mix 2 χρησιμοποιώντας το για βασική συσκευή, ήταν τόσο εύκολη όσο δύσκολα περιμένει κάποιος από ένα Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights