Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HTC : Παρουσίασε τα Desire 12 και Desire 12+

HTC : Παρουσίασε τα Desire 12 και Desire 12+

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό πριν ανακοινώσει την επόμενη κορυφαία της συσκευή, η HTC έκανε επίσημη την ύπαρξη δύο Smartphones στην μεσαία κατηγορία τιμής, από την οποία απουσιάζει πρακτικά τα τελευταία χρόνια.

Τα Desire 12 και Desire 12+ έρχονται με διαφορετική οθόνη 18:9, με 5.99 ίντσες και χαμηλή ανάλυση 1440 x 720 pixels για το μεγαλύτερο 12+ και 5.5 ίντσες με την ίδια χαμηλή ανάλυση για το “μικρό” Desire 12. Στο πίσω μέρος του Desire 12+ υπάρχουν πλέον δύο κάμερες, με την βασική των 13 Mpixels και μια δεύτερη μικρότερη στα 2 Mpixels για τον υπολογισμό του βάθους πεδίου στις φωτογραφίες. Το μικρότερο Desire 12 θα έχει μόνο τη μια βασική κάμερα των 13 Mpixels στο πίσω μέρος του, ενώ παραδόξως δεν διαθέτει και αισθητήρα αποτυπωμάτων.

Για το μεγαλύτερο Desire 12+ η HTC έχει επιλέξει τον Snapdragon 450 της Qualcomm σε συνδυασμό με 3 GB μνήμης RAM, ενώ το Desire 12 χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή της Mediatek και πιο συγκεκριμένα τον ΜΤ6739 και πάλι όμως με 3 GB RAM. Οι δύο συσκευές θα έρθουν στην αγορά με το Android 8.0 Oreo προ-εγκατεστημένο με τιμές στα 250 ευρώ περίπου για το Desire 12+ και στα 199 ευρώ για το Desire 12.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights