Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Huawei παρουσίασε το Nova 3e

Η Huawei παρουσίασε το Nova 3e

απο Kostas Gliatiotis

ΜΙα συσκευή που είναι πρακτικά το P20 Lite αλλά με  διαφορετική ονομασία, έγινε επίσημη στην Κίνα από τη Huawei, λίγες μόνο ημέρες πριν την παρουσίαση των τριών P20 στις 27 Μαρτίου

Το Nova 3e όπως είναι η ονομασία του, αποκαλύπτει και επίσημα πλέον ότι οι επομενες συσκευές της εταιρείας θα έρθουν με “Notch” στο πάνω μέρος της οθόνης, που φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα και το ακουστικό. Η οθόνη έχει διαγώνιο 5.84 ιντσών και ανάλυση fullHD+ ενώ και το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από γυαλί και μεταλλικό πλαίσιο ανάμεσα στις δύο όψεις του Nova 3e.

Στο εσωτερικό βρίσκεται ο Kirin 659 της Huawei, που ήδη γνωρίζουμε από αρκετές συσκευές της εταιρείας, όπως τα Mate 10 Lite, P Smart και το παλαιότερο πλέον P10 Lite. Η μνήμη RAM θα είναι στα 4 GB όπως απαιτεί η εποχή πλέον. Η μεγαλύτερη διαφορά όμως είναι οι δύο κάμερες και στο πίσω μέρος του Nova 3e με ανάλυση 16 Mpixels για την βασική από αυτές, και 2 Mpixels για την δεύτερη που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό βάθους στο πεδίο της φωτογραφίας. Η μπροστινή κάμερα τώρα, αφού το Nova 3e απευθύνεται στο νεανικό κοινό, έχει ανάλυση 24 Mpixels και είναι κατασκευασμένη από τη Sony.

Το Nova 3e δεν θα έρθει πιθανότατα ποτέ στην Ευρώπη αφού στην θέση του θα δούμε το P20 Lite πιθανότατα χωρίς κάποια ιδιαίτερη πρακτική διαφορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights