Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Youtube : Περισσότερες διαφημίσεις σε μουσικά Video

Youtube : Περισσότερες διαφημίσεις σε μουσικά Video

απο Kostas Gliatiotis

Μια ασυνήθιστη τεχνική φαίνεται ότι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το Youtube προκειμένου να “πείσει” τους χρήστες του να εγγραφούν στην συνδρομητική υπηρεσία μουσικής που ετοιμάζεται να λανσάρει.

Ο Lyor Cohen, επικεφαλής της μουσικής υπηρεσίας του Youtube, δήλωσε στο Bloomberg ότι οι διαφημίσεις σε μουσικά βίντεο θα αυξηθούν σημαντικά προκειμένου οι χρήστες να “πειστούν” να επιλέξουν την συνδρομητική υπηρεσία που προφανώς δεν θα έχει διαφημίσεις. Αρκετοί καλλιτέχνες και δισκογραφικές εταιρείες ενοχλούνται (ξύδι…) από την δωρεάν παροχή μουσικών video μέσω του Youtube, από την προβολή των οποίων δεν έχουν τα έσοδα που θα ήθελαν. Το Youtube σχεδιάζει από ότι φαίνεται να αυξήσει τον αριθμό των διαφημίσεων ανάμεσα στα τραγούδια και δεν έχει σκοπό να διακόπτει το Video Clip για διαφημίσεις.

Σε σύγκριση με το Spotify και το Apple Music, το Youtube μπορεί να έχει ανάλογα πολλούς χρήστες που βλέπουν μουσικά Video, όμως ελάχιστοι από αυτούς είναι συνδρομητές επι πληρωμή. Πιθανότατα όμως, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, το Youtube δεν θα καταφέρει να αποκτήσει αντίστοιχο αριθμό συνδρομητών επί πληρωμή όπως έχουν αυτές οι δύο υπηρεσίες, ακριβώς επειδή ο κόσμος καλώς το έχει συνηθίσει σαν μια δωρεάν πλατφόρμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights