Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Huawei παρουσίασε και το Y7 Prime 2018

Η Huawei παρουσίασε και το Y7 Prime 2018

απο Kostas Gliatiotis

Αποφασισμένη να καλύψει σχεδόν κάθε κατηγορία τιμής, η Huawei παρουσίασε σήμερα ένα ακόμα Smartphone με χαμηλή τιμή και χαρακτηριστικά τουλάχιστον αντίστοιχα του ανταγωνισμού του.

Το Y7 Prime 2018 όπως είναι η ονομασία του, έρχεται με οθόνη FullView (18:9 αναλογία πλευρών δηλαδή…), με διαγώνιο 6 ιντσών, χαμηλότερη όμως ανάλυση 1440 x 720 pixels προφανώς για μείωση του κόστους. Στο πίσω μέρος του Smartphone υπάρχουν δύο κάμερες, με την βασική να έχει ανάλυση 13 Mpixels και την δεύτερη των 2 Mpixels να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για το Bokeh εφφέ στις φωτογραφίες.

Στο εσωτερικό του Y7 Prime 2018 χρησιμοποιείται ο Snapdragon 430 της Qualcomm, επίσης για μείωση του κόστους σε σύγκριση με τον Kirin 659 της ίδιας της Huawei, όμως συνδυάζεται με 3 GB μνήμης RAM που πλέον θεωρείται σχεδόν δεδομένη ακόμα και σε αυτή την κατηγορία. Η συσκευή τρέχει την 8.0 Oreo έκδοση του Android με την επίσης 8.0 έκδοση του MIUI πάνω από αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights