Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Links για ζωντανή μετάδοση των Huawei P20 και P20 pro

Links για ζωντανή μετάδοση των Huawei P20 και P20 pro

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei ετοιμάζεται να κάνει και επίσημη σήμερα την παρουσίαση των νέων P20 και P20 pro, μαζί με το ήδη γνωστό P20 Lite και πιθανόν κάποια άλλη συσκευή.

Η εταιρεία έχει προετοιμαστεί όπως είναι φυσικό για την παρουσίαση αυτή, και έχει δημιουργήσει δύο ξεχωριστά Live feed για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά την παρουσίαση των νέων Smartphones.

Για όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν μέσω Youtube το link είναι το εξής, ενω η παρουσίαση θα αρχίσε στις 4 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας

https://www.youtube.com/watch?v=nmyVH15r1lA

Ενώ υπάρχει αντίστοιχα και η δυνατότητα παρακολούθησης μεσω του Facebook μέσω της επίσημης σελίδας της Huawei Mobile

To in2mobile παρευρέθηκε στα γραφεία της Huawei στη χώρα μας την προηγούμενη εβδομάδα, όπου η εταιρεία μας εμπιστεύθηκε και μας έδειξε από κοντά και τις 3 συσκευές, αποκαλύπτωντας και τα περισσότερα από τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά, όπως συνηθίζουμε για λόγους αντικειμενικότητας, θα παρουσιάσουμε την (σχεδον σίγουρα θετική…) άποψη μας για αυτά στο αναλυτικό Review του καθενός !

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights