Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Xiaomi παρουσίασε το Mi Mix 2s

Η Xiaomi παρουσίασε το Mi Mix 2s

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, η Xiaomi επέλεξε να ανανεώσει την γκάμα της με μια νεότερη και σημαντικά καλύτερη έκδοση του έτσι και αλλιώς κορυφαίου Mi Mix 2.

Το Mi Mix 2s όπως είναι η ονομασία του νέου Smartphone έρχεται με αρκετές και λογικές βελτιώσεις. Η πρώτη από αυτές αφορά την διπλή κάμερα που έχει πλέον στο πίσω μέρος του, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής του. H ανάλυση είναι στα 12 Mpixels και για τις δύο, όμως εκτός αυτού είναι αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους. Η βασική κάμερα έχει τον IMX363 αισθητήρα της Sony με f/1.8 διάφραγμα και OIS, ενώ η δευτερη έρχεται με διαφορετικό “τηλεφακό” για πιο κοντινές λήψεις, κατασκευάζεται από τη Samsung και το διάφραγμα είναι f/2.4

Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του Mi Mix 2s είναι ο Snapdragon 845 της Qualcomm, ο νεότερος και ισχυρότερος της εταιρείας. Συνδυάζεται με 6 GB μνήμης RAM στις εκδόσεις με 64 και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ υπάρχει και μια “extreme” έκδοση με 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Σημαντική διαφορά αποτελεί επίσης και το MIUI 9.5 που πλέον βασίζεται στο Android 8.0 Oreo και όχι την αμέσως προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού της Google.

Η Xiaomi έχει διατηρήσει τελος σχεδόν ίδια την εξωτερική εμφάνιση του Mi Mix 2s και είναι για μια ακόμα φορά κατασκευασμένο από κεραμικά υλικά στο πίσω μέρος του και ατσάλι στο πλαϊνό πλαίσιο. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι πωλήσεις του νέου Smartphone θα ξεκινήσουν μέσα στον Απρίλιο, ενώ ελπίζουμε λίγο καιρό αργότερα να το δούμε και επίσημα στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights