Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi 5 Plus Review : Εντυπωσιακή βελτίωση

Xiaomi Redmi 5 Plus Review : Εντυπωσιακή βελτίωση

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Redmi 5 Plus είναι σίγουρα η μπαταρία που κρύβει στο εσωτερικό του. Παρότι η Xiaomi σε πολλές συσκευές της πλέον δεν «εξαντλεί» τον διαθέσιμο χώρο σε μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας, το Redmi 5 Plus ευτυχώς αποτελεί την εξαίρεση και έρχεται με μπαταρία 4.000 mAh.

Η εταιρεία έχει κάνει και σημαντικά βήματα βελτίωσης στον τρόπο που το MIUI 9 διαχειρίζεται την διαθέσιμη μπαταρία του. Οι επιλογές παραμετροποίησης και επιλογής του τρόπου που οι εφαρμογές θα τρέχουν στο παρασκήνιο παραμένουν εντυπωσιακά λεπτομερείς, όμως έχουν πλέον κρυφτεί καλά στις ρυθμίσεις του Redmi 5 Plus. Η εφαρμογή συνολικής διαχείρισης της κατάστασης του Smartphone προσφέρει μια συνολική εικόνα, και προσφέρει μια πρώτη λύση προκειμένου ο χρήστης να ενημερωθεί για εφαρμογές που τυχόν καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία από ότι θα έπρεπε.

Οι χρόνοι λειτουργίας τώρα στην πράξη είναι αρκετά εντυπωσιακοί. Σε σχετικά έντονη χρήση, με μεταφορά δεδομένων σε 4G δίκτυο, φωτογραφίες και βίντεο αλλά και Social Media, η μπαταρία φτάνει τις 2 ημέρες χρήσης στις περισσότερες περιπτώσεις. Ακόμα όμως και με υπερβολική χρήση, η μπαταρία δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει τον χρήστη του Redmi 5 Plus σε λιγότερο από μια ημέρα χωρίς το Smartphone του.

Μοναδική «παραφωνία» αποτελεί το MicroUSB βύσμα στο κάτω μέρος του Redmi 5 Plus από το οποίο γίνεται και η φόρτιση του. Παρά την μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία, στο κουτί του Redmi 5 Plus δεν υπάρχει κάποιος «ταχυφορτιστής», και η μέγιστη παροχή του είναι τα 2Α κάτι που σημαίνει ότι υπό ιδανικές συνθήκες η φόρτιση χρειάζεται λίγο περισσότερο από δύο ώρες.

Συμπέρασμα

Η Xiaomi φαίνεται να έχει βρει μια ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην διατήρηση της τιμής σε ανταγωνιστικά επίπεδα και την ουσιαστική βελτίωση των συσκευών της σε κάθε νέα… γενιά. Το Redmi 5 Plus προσφέρει ακριβώς αυτά που ζητάει πλέον η αγορά στην κατηγορία του και όχι μόνο, και είναι διαφορετικό στους τομείς που πρέπει να είναι ώστε να δικαιολογεί την ύπαρξη του σαν ένα νέο Smartphone.

Η 18:9 οθόνη, η βελτιωμένη έστω και όχι όσο θα θέλαμε κάμερα, και ο ίδιος αλλά μέχρι και σήμερα πολύ καλός για την κατηγορία επεξεργαστής, δημιουργούν ένα πολύ ενδιαφέρον σύνολο στην πράξη. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι η επίσημη τιμή πώλησης του στα 199 ευρώ το κάνει μια από τις καλύτερες αν όχι τη καλύτερη πρόταση που μπορεί να βρει κανείς σε αυτά τα χρήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights