Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi 5 Review : Το πιο ενδιαφέρον στην κατηγορία του

Xiaomi Redmi 5 Review : Το πιο ενδιαφέρον στην κατηγορία του

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η μπαταρία του Xiaomi Redmi 5 διαθέτει χωρητικότητα η οποία κινείται στα αρκετά υψηλά επίπεδα των 3.300 mAh, η οποία σε συνδυασμό με το αρκετά «οικονομικό» από άποψη κατανάλωσης hardware, έχει ως αποτέλεσμα να είναι σε θέση να προσφέρει πολύ ικανοποιητικούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας.

Ακόμα και με «βαριά» χρήση (π.χ. κοινωνικά δίκτυα, IM εφαρμογές, φωτογράφηση, ραδιόφωνο κτλ) το Redmi 5 θα βγάλει με άνεση την μέρα, ενώ με πιο… «συνετή» οι δύο ή και τρεις μέρες δεν είναι κάτι ανέφικτο. Σε κάθε περίπτωση, για όσους θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα συστήσουμε μια… επίσκεψη στην εφαρμογή «Ασφάλεια», στην οποία θα βρουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές βελτιστοποίησης.

Συμπέρασμα

Θέτοντάς το όσο πιο… απλά μπορούμε, θεωρούμε ότι το Xiaomi Redmi 5 αποτελεί μια ιδιαίτερα «τίμια» και ανταγωνιστική πρόταση, βάσει των χρημάτων που θα απαιτηθούν για την απόκτησή του. Με 169€, ο αγοραστής θα πάρει ένα smartphone αρκετά γρήγορο, με «bezel-less» σχεδίαση, «compact» διαστάσεις για τα δεδομένα της οθόνης του και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Παράλληλα, η οθόνη του Redmi 5 είναι αξιοπρεπής, η αυτονομία ιδιαίτερα καλή και η κάμερα κάνει την δουλειά της με… αξιοπρέπεια.

Κάτι επιπρόσθετο, είναι ότι στα χρήματα αυτά  (μιλάμε πάντοτε για επίσημες τιμές αντιπροσωπειών), τουλάχιστον αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά κάποια άλλη πρόταση με «bezel-less» design, οπότε για όσους αυτό είναι κριτήριο αγοράς, τότε ουσιαστικά το Redmi 5 είναι απλά μονόδρομος.

Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου μας, το νέο μοντέλο της Xiaomi θα είναι διαθέσιμο από την InfoQuest στα καταστήματα από τις 29 Μαρτίου και μετά, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε από κοντά και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

antonis 29/03/2018 - 14:16

Καλησπέρα,

Ξέρετε εάν αυτό όσο και το Redmi 5 Plus υποστηρίζουν την Β20 (800) συχνότητα? Μιλάω για αυτά που κυκλοφορούν επίσημα στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ

Reply
Kostas Gliatiotis 29/03/2018 - 22:50

Καλησπέρα !

Θα ρωτήσουμε την infoquest για να μας απαντήσει επίσημα και θα επανέλθουμε το συντομότερο δυνατόν με την απάντηση ! 🙂

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights