Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η νέα σειρά HUAWEI P20 διαθέσιμη στον Κωτσόβολο

Η νέα σειρά HUAWEI P20 διαθέσιμη στον Κωτσόβολο

απο Kostas Gliatiotis

Η νέα σειρά HUAWEI P20 είναι διαθέσιμη στον Κωτσόβολο με έως και 24 άτοκες δόσεις* με το πλάνο δόσεων της εταιρείας, ενώ για το μοντέλο HUAWEI P20 Pro είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία.  Το HUAWEI P20 Pro διαθέτει την πρώτη τριπλή κάμερα παγκοσμίως από τη Leica, ενώ και οι δύο συσκευές ενσωματώνουν προηγμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης συνδυάζοντας την τεχνολογία με την τέχνη αναδεικνύοντας έτσι μία πρωτοποριακή εμπειρία χρήσης smartphone.

H Huawei εξακολουθεί να θέτει ψηλά τον πήχη στη φωτογράφιση με την κάμερα δύο φακών της Leica. Με το λανσάρισμα της σειράς HUAWEI P20, η  Huawei καθιστά πλέον τη λήψη φωτογραφιών επαγγελματικής ποιότητας μια πραγματικά εύκολη εμπειρία για όλους.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς HUAWEI P20 περιλαμβάνουν προηγμένο σύστημα κάμερας, που αιχμαλωτίζει περισσότερο φως, περισσότερες λεπτομέρειες και περισσότερες όμορφες εικόνες. Το HUAWEI P20 Pro διαθέτει μία επαναστατική τριπλή κάμερα Leica και 5x υβριδικό ζουμ, ενώ το HUAWEI P20 έρχεται με ολοκαίνουργια διπλή κάμερα Leica. Επίσης, προσφέρει καινοτόμα λειτουργικά χαρακτηριστικά για λήψη φωτογραφιών όπως το Master AI (υποβοήθηση φωτογραφίας με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για επαγγελματικού επιπέδου λήψεις) και το HUAWEI AIS (AI Image Stabilization) μία πανίσχυρη τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας. Ο μοναδικός διαχρονικός σχεδιασμός με σχεδόν ανύπαρκτο πλαίσιο και τα ολοκαίνουργια χρώματα με δυναμικό φινίρισμα, που διαθλά το φως, αναμφίβολα αποστελούν τα κύρια γνωρίσματα των νέων smarthpones.

Οι επιδόσεις δεν μένουν πίσω, χάρη στον επεξεργαστή Kirin 970 με αποκλειστική μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων (NPU) και το βασισμένο στο Android™ 8.1 EMUI 8.1 που προσφέρει κορυφαίας ποιότητας ομαλή εμπειρία χρήσης.

Η σειρά HUAWEI P20 διαθέτει μια εντυπωσιακή αισθητική που εξελίσσει τη μόδα. Πιο συγκεκριμένα, τα HUAWEI P20 και HUAWEI P20 Pro έρχονται σε ολοκαίνουργια, αποκλειστικά, μοντέρνα χρώματα Twilight και Pink Gold, τα οποία επιτυγχάνονται με την εφαρμογή αρκετών επιστρώσεων (μέσω της τεχνικής διαδικασίας NCVM) κάτω από την πίσω γυάλινη επιφάνεια, έτσι ώστε το φως που έρχεται σε επαφή με αυτή, να διαθλάται και να δημιουργεί μια ζωντανή,  σταδιακή αλλαγή της απόχρωσης.

Τόσο η οθόνη 5,8 ιντσών του HUAWEI P20 όσο και αυτή των 6,1 ιντσών του HUAWEI P20 Pro διαθέτει εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και εντυπωσιακή σχέση οθόνης/επιφάνειας για καλύτερη θέαση με περισσότερες πληροφορίες στην οθόνη, είτε χρησιμοποιείται για ανάγνωση είτε για παιχνίδια. Η οθόνη FullView της HUAWEI συνδυάζεται άψογα με στρογγυλεμένες άκρες, καθιστώντας το κράτημα της συσκευής μοναδικά άνετο.

Τα μοντέλα HUAWEI P20 και P20 Lite είναι έμεσα διαθέσιμα από τις 29/3/2018 στον Κωτσόβολο, ενώ για το P20 Pro θα ισχύει προ-παραγγελία έως τις 15/4/2018. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.kotsovolos.gr.

*Οι 24 δόσεις και οι τόκοι χάρισμα αφορούν σε προσωπικό καταναλωτικό δάνειο τραπέζης. ΕΠΕ: 0,168. Επιτόκιο 15%.Η κάμερα Leica διατίθεται μόνο στα P20 και P20 Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights