Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της SingularLogic

Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της SingularLogic

απο John Leondaris

Νεκρός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο σπίτι του στο Ψυχικό ο πρόεδρος της SingularLogic Μιχάλης Καριώτογλου, με το θάνατό του να αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον είχε καταβάλλει ψυχολογικά και φαίνεται πως τον οδήγησε στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Μιχάλης Καριώτογλου υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του κλάδου πληροφορικής στην Ελλάδα, καθώς ήταν ιδρυτικό μέλος της Singular από το 1984, και τα τελευταία χρόνια ήταν πρόεδρος της SingularLogic που αποτέλεσε την εξέλιξη της εταιρείας.

Ήταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights