Η Huawei παρουσίασε το Honor 7A

Η Huawei παρουσίασε το Honor 7A

Μια ακόμα συσκευή στην χαμηλή κατηγορία τιμής, αυτή τη φορά κάτω από το Brand της Honor παρουσίασε η Huawei, με την ονομασία Honor 7A.

Το Smartphone έρχεται με όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένει κανείς ακόμα και από ένα οικονομικό κινητό πλέον, όπως FullView οθόνη με αναλογία πλευρών 18:9 που έχει όμως χαμηλότερη ανάλυση 1440 x 720 pixels αλλά και δύο κάμερες στο πίσω μέρος του. Η μια από αυτές είναι η “βασική” με ανάλυση 13 Mpixels, και η δεύτερη με μόλις 2 Mpixels χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό βάθους πεδίου στις φωτογραφίες. Στο μπροστά μέρος τώρα, υπάρχει μια μόνο κάμερα, με καλή σχετικά ανάλυση των 8 Mpixels και μάλιστα έχει και το δικό της LED Flash, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

\

Τέλος, στο εσωτερικό του Honor 7A βρίσκεται ο επίσης οικονομικός Snapdagon 430 της Qualcomm, σε δύο εκδόσεις με 2 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου, και μια μεγαλύτερη με 3GB RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Μάλιστα φαίνεται να υπάρχει και ξεχωριστή υποδοχή για κάρτες μνήμης, ταυτόχρονα με δύο υποδοχές για κάρτες SIM. Τέλος, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.000 mAh, και το κόστος τουλάχιστον αρχικά στην Κίνα ανέρχεται σε 130 δολάρια για την έκδοση των 16 GB και 160 δολάρια για αυτή των 32 GB.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.