Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Αποτελέσματα διαγωνισμού Για το Galaxy J5 2016 Duos, προσφορά του Cellepouri.gr

Αποτελέσματα διαγωνισμού Για το Galaxy J5 2016 Duos, προσφορά του Cellepouri.gr

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από 10 ημέρες, και σχεδόν 1.200 Likes στο Post του διαγωνισμού μας, αλλά και στη σελίδα του Cellepouri.gr στο facebook ήρθε η ώρα της κλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε με όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό τρόπο.

Στο σύνολο των φίλων μας που είχαν κάνει Like και στις δύο περιπτώσεις, ανατέθηκε ένας μοναδικός αριθμός για τον κάθε ένα και στην συνέχεια επιλέχθηκε στην τύχη ο νικήτης μέσω του Random.org

O νικητής του διαγωνισμού μας, είναι ο Ilias Athanasiades ο οποίος θα ειδοποιηθεί ώστε να κανονίσουμε την δωρεάν αποστολή του Galaxy J5 2016 στο σημείο που αυτός θα επιλέξει ! Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή μέσα σε 2 ημέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί και στην συνέχεια θα ανανεώσουμε αυτό εδώ το κείμενο με την αλλαγή.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Cellepouri.gr για την προσφορά του Galaxy J5 2016 Duos και εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να επανέλθουμε στο μέλλον με ανάλογες προσπάθειες, αφού ευχαριστήσουμε από την πλευρά μας και όλους τους φίλους μας που συμμετείχαν στην κλήρωση !

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights