Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Κωτσόβολος συμμετείχε στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2018

Η Κωτσόβολος συμμετείχε στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2018

απο Kostas Gliatiotis

Η Κωτσόβολος συμμετείχε στις «Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2018», που πραγματοποιήθηκαν στις 30 και 31 Μαρτίου από το kariera.gr στη ΔΕΘ Helexpo. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν στελέχη της Κωτσόβολος και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να γίνουν μέλος της ομάδας Κωτσόβολος, μέλος του Ευρωπαϊκού ομίλου Dixons Carphone.

Με το μήνυμα «Έλα κι εσύ στην ομάδα», η εταιρεία καλωσόρισε πάνω από 400 ενδιαφερόμενους στο περίπτερό της, αναζητώντας νέους και ταλαντούχους ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν σε μία μεγάλη «ομάδα» και να εξελιχθούν επαγγελματικά και προσωπικά. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πάθος και όρεξη τόσο για την τεχνολογία και την εσνωμάτωσή της σε όλες τις σύγχρονες συσκευές, όσο και για την εξυπηρέτηση των πελατών. Η συνεχής εκπαίδευση, η ανάπτυξη πρωτοβουλιών και η παρακίνηση για την ανάληψη ηγετικών ρόλων χαρακτηρίζει το εργασιακό περιβάλλον της Κωτσόβολος και καλεί όλους όσους έχουν αυτήν την ενέργεια και τη δυναμικότητα να ενταχθούν στην ομάδα της με στόχο την ικανοποίηση των πελατών της εταιρείας.

Επειδή, όμως, στην Κωτσόβολος, η ικανοποίηση των πελατών, απορρέει μεταξύ άλλων και από την ικανοποίηση των εργαζομένων της, η εταιρεία επενδύει στο κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού της. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει αυξήσει τους εργαζομένους της κατά 15%, ενώ προσφέρει συνεχόμενη εκπαίδευση σε όλους τους εργαζομένους της. Οι ώρες εκπαίδευσης που αφιερώθηκαν τον τελευταίο χρόνο έφτασαν τις 52.655, για την πραγματοποίηση 348 σεμιναρίων, ενώ η εταιρεία δημιούργησε έναν ειδικό χώρο εκπαιδεύσεων 500 τ.μ. με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που απαιτούνται για την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζομένων. Σε έρευνα ικανοποίησης των εργαζομένων, αποδεικνύεται ο υψηλός βαθμός ικανοποίησης, καθώς το 92% των εργαζομένων νιώθουν «Εξαιρετικά υπερήφανοι» που εργάζονται για την Κωτσόβολος. Τα υψηλά ποσοστά ικανοποίησης των εργαζομένων αποτελούν το σημείο αναφοράς για τον όμιλο της Dixons Carphone, καθώς ξεπερνούν σημαντικά το Benchmark της Ευρώπης στον κλάδο του retail.

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μια προσπάθεια του kariera.gr να ενισχύσει την απασχόληση και να φέρει κοντά στις εταιρείες τους μελλοντικούς εργαζομένους και η Κωτσόβολος στηρίζει αυτήν την προσπάθεια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights