Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η LG κατασκεύασε την οθόνη του Huawei Mate RS

Η LG κατασκεύασε την οθόνη του Huawei Mate RS

απο Kostas Gliatiotis

Μια ενδιαφέρουσα είδηση φαίνεται να έχει το ETNews, αναφέροντας ότι η οθόνη του Mate RS που η Huawei παρουσίασε μαζί με τα νέα P20 και P20 pro, είναι κατασκευασμένη από την LG Display και όχι από τη Samsung.

Το ενδιαφέρον αφορά την ικανότητα της LG να κατασκευάσει κυρτές OLED οθόνες υψηλής ανάλυσης, αλλά και το ότι η εταιρεία πιθανότατα “βοήθησε” ώστε να γίνει λειτουργικός ο αισθητήρας αποτυπωμάτων κάτω από αυτή την οθόνη. Σε κάθε περίπτωση, το Mate RS είναι συσκευή αρκετά περιορισμένης παραγωγής, και η κατασκευή της οθόνης του από την LG δεν εγγυάται ότι η εταιρεία μπορεί να παράγει την ίδια οθόνη και σε μεγαλύτερες ποσότητες για Smartphone πιο “μαζικής” κυκλοφορίας.

Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ξεκάθαρα επίσης ότι η Huawei δεν επέλεξε την LG για την κατασκευή του P20 Pro που επίσης έχει AMOLED οθόνη, και πιθανότατα η κατασκευή της γίνεται από τη Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights