Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HP: Ο μικρότερος laser εκτυπωτής της κατηγορίας του

HP: Ο μικρότερος laser εκτυπωτής της κατηγορίας του

απο John Leondaris

Η HP ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας σειράς εκτυπωτών HP LaserJet Pro M15 και M28 που, σύμφωνα με την εταιρεία, αποτελούν τους πιο μικρούς laser εκτυπωτές στην κατηγορία τους και, όπως αναφέρει, είναι σχεδιασμένοι για να προσφέρουν στους ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων απαράμιλλη, γρήγορη και παραγωγική εκτύπωση, με μηχανήματα που χωρούν παντού.

Σχεδόν κατά 30% μικρότεροι από την προηγούμενη γενιά, οι εκτυπωτές HP LaserJet Pro M15 και M28 έχουν το ύψος ενός κοινού μολυβιού No.2 ή ενός κανονικού μεγέθους smartphone.

Παρά το μικρό τους μέγεθος όμως, οι LaserJet Pros εκτυπώνουν με ταχύτητα έως και 18/19 σελίδες το λεπτό, ενώ επιτρέπουν στους υπαλλήλους της επιχείρησης που δε βρίσκονται στο χώρο του γραφείου να εκτυπώνουν εύκολα έγγραφα της επιχείρησης και να τα σκανάρουν από το δρόμο, όλα μέσω smartphone ή tablet.

Ο μικρότερος HP εκτυπωτής της κατηγορίας του είναι επίσης και ο πιο οικονομικός εκτυπωτής της εταιρίας, επιτρέποντας σε χρήστες μικρών επιχειρήσεων να εξοικονομήσουν χρήματα ενώ απολαμβάνουν την ποιότητα και αξιοπιστία που αναμένει κανείς από τον ηγέτη της τεχνολογίας.

Οι εκτυπωτές είναι εύκολοι στη χρήση τους, φέρουν απλό σχεδιασμό και εξοικονομούν αυτομάτως ενέργεια με την τεχνολογία HP Auto-on/Auto-off. Παράλληλα, τα προεγκατεστημένα δοχεία μελάνης βοηθούν τους χρήστες να έχουν έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας άμεσα, με το που ανοίξουν το κουτί του μηχανήματος.

Οι νέες σειρές LaserJet Pro M15 και M28 της HP υπολογίζεται να είναι διαθέσιμες στην αγορά παγκοσμίως από τον Απρίλιο του 2018.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights