Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ TEMENOS Hellas: Διάκριση για κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον

TEMENOS Hellas: Διάκριση για κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον

απο John Leondaris

Η Temenos, που αποτελεί ηγέτη παγκοσμίως στον τομέα του λογισμικού για τράπεζες και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, διακρίθηκε ανάμεσα στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, η TEMENOS Hellas κατέκτησε τη δεύτερη θέση των Best Workplaces 2018 του θεσμού Great Place to Work Hellas, στην κατηγορία επιχειρήσεων με 20-49 υπαλλήλους, συμμετέχοντας για πρώτη φορά παγκοσμίως σε διαγωνιστική διαδικασία με στόχο να αναδείξει τη βασική εταιρική της αξία: την επένδυσή της στο ανθρώπινο δυναμικό, ως το κλειδί για την επιτυχία της.

Η βράβευση της Temenos Hellas επιβεβαιώνει την επιτυχία της εταιρείας που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς τόσο σε διεθνές όσο και σε εθνικό επίπεδο. Με ισχυρή ομιλική παρουσία μέσω 64 γραφείων σε 41 χώρες παγκοσμίως, εξυπηρετώντας πελάτες σε 150 χώρες, παρέχει ένα δυναμικό, ευέλικτο και πολυπολιτισμικό εργασιακό περιβάλλον όπου δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους της να μένουν στην Ελλάδα, αλλά να εργάζονται σε διεθνή έργα για παγκόσμιους πελάτες από την Ελλάδα, διευρύνοντας τις δεξιότητες, τις γνώσεις αλλά τις και προοπτικές καριέρας τους.

Η Temenos Hellas δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2004, επενδύοντας σταθερά στην προσέλκυση, διατήρηση και εξέλιξη των ανθρώπων της της στην Ελλάδα. Από το 2016 μέχρι σήμερα, έχει αυξηθεί κατά 40% σε επίπεδο συνολικού ανθρώπινου δυναμικού, ενώ συνεχίζεται το πλάνο επέκτασης του γραφείου, προκηρύσσοντας σημαντικό αριθμό νέων θέσεων εργασίας που απευθύνονται, ενδεικτικά, σε πωλήσεις, Μάρκετινγκ, Οικονομικά, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Εταιρικής Υπευθυνότητας, Κανονιστικής Συμμόρφωσης και σε Υπηρεσίες Έργων Λογισμικού.

Πέραν αυτής της διάκρισης, η Temenos αναγνωρίστηκε ως Global Power Seller από τη Forrester, βάσει της έρευνας Global Banking Platform Deal Survey 2017 που δημοσιεύτηκε το Μάρτιο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights