Αρχικη ΦΗΜΕΣ Xiaomi Mi 7 με αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη

Xiaomi Mi 7 με αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο, ο διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun φαίνεται να επιβεβαίωσε ότι το επόμενο κορυφαίο Mi 7 της εταιρείας θα έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του.

Με ένα σχόλιο στο forum της Xiaomi, και απατώντας σε ερώτηση ενός χρήστη, ο Lei Jun φαίνεται να επιβεβαίωσε την ύπαρξη του αισθητήρα κάτω από την οθόνη, αν και αμέσως μετά ένας υπάλληλος της εταιρείας φαίνεται να προσπαθεί να μειώσει την σημασία που έχει το σχόλιο του CEO της εταιρείας.

Πιθανότατα η Xiaomi έχει βρει έναν διαφορετικό τρόπο να ενσωματώσει τον αισθητήρα κάτω από την οθόνη, αφού οι μέχρι τώρα υλοποιήσεις είναι λιγότερο λειτουργικές από τον κανονικό αισθητήρα, ενώ η δυσκολία στην παραγωγή τους δεν επιτρέπει μεγάλες ποσότητες προκειμένου να χρησιμοποιηθεί μαζικά σε συσκευές. Μένει να δούμε κατά πόσο το σχόλιο του Lei Jun θα επιβεβαιωθεί και στην πράξη, και αν η εταιρεία θα καταφέρει να είναι ουσιαστικά η πρώτη με κινητό μαζικής παραγωγής που θα τον χρησιμοποιήσει κάτω από την οθόνη. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι για να πραγματοποιηθεί αυτό, το Mi 7 θα πρέπει να διαθέτει AMOLED οθόνη, αφού μέχρι σήμερα δεν είναι δυνατή η τοποθέτηση αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από LCD οθόνη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights