Η Apple παρουσίασε την κόκκινη έκδοση των iPhone 8

Η Apple παρουσίασε την κόκκινη έκδοση των iPhone 8

Όπως και πριν ακριβώς ένα χρόνο με το iPhone 7 Plus, έτσι και φέτος, η Apple παρουσίασε μια ακόμα έκδοση των δύο iPhone 8 σε κόκκινο χρώμα.

Για μια ακόμα φορά, η εταιρεία συνεργάζεται με τον οργανισμό Product (RED), και ένα μέρος από τα έσοδα των πωλήσεων από τα κόκκινα iPhone 8 πηγαίνει στην προσπάθεια εξάλειψης του HIV στην Αφρική. Οι δύο συσκευές δεν έχουν κάποια άλλη τεχνική διαφορά σε σύγκριση με τις κανονικές χρωματικές εκδόσεις των δύο iPhone 8 και η μοναδική ουσιαστική διαφορά είναι ότι στην μπροστινή τους όψη αντί για άσπρο χρώμα όπως πριν ένα χρόνο, πλέον είναι μαύρα.

Η κόκκινη έκδοση κάθε νέου iPhone μένει στην αγορά μέχρι την ανακοίνωση του επόμενου μοντέλου από την εταιρεία, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση του iPhone 7. Αυτό σημαίνει ότι η κόκκινη έκδοση των 2 iPhone 8 θα σταματήσει να παράγεται όταν η εταιρεία ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του. Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, η νέα χρωματική επιλογή δεν προσφέρεται και στο αρκετά ακριβότερο iPhone X που πιθανότατα έτσι και αλλιώς έχει σημαντικά μικρότερες πωλήσεις σε σύγκριση με τα δύο πιο “φυσιολογικά” και συνηθισμένα iPhone.

Τα δύο νέα κόκκινα iPhone έχουν ακριβώς το ίδιο κόστος με τις υπόλοιπες χρωματικές εκδόσεις τους, ενώ η διάθεση τους θα ξεκινήσει στις 13 Απριλίου, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.