Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Apple παρουσίασε την κόκκινη έκδοση των iPhone 8

Η Apple παρουσίασε την κόκκινη έκδοση των iPhone 8

απο Kostas Gliatiotis

Όπως και πριν ακριβώς ένα χρόνο με το iPhone 7 Plus, έτσι και φέτος, η Apple παρουσίασε μια ακόμα έκδοση των δύο iPhone 8 σε κόκκινο χρώμα.

Για μια ακόμα φορά, η εταιρεία συνεργάζεται με τον οργανισμό Product (RED), και ένα μέρος από τα έσοδα των πωλήσεων από τα κόκκινα iPhone 8 πηγαίνει στην προσπάθεια εξάλειψης του HIV στην Αφρική. Οι δύο συσκευές δεν έχουν κάποια άλλη τεχνική διαφορά σε σύγκριση με τις κανονικές χρωματικές εκδόσεις των δύο iPhone 8 και η μοναδική ουσιαστική διαφορά είναι ότι στην μπροστινή τους όψη αντί για άσπρο χρώμα όπως πριν ένα χρόνο, πλέον είναι μαύρα.

Η κόκκινη έκδοση κάθε νέου iPhone μένει στην αγορά μέχρι την ανακοίνωση του επόμενου μοντέλου από την εταιρεία, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση του iPhone 7. Αυτό σημαίνει ότι η κόκκινη έκδοση των 2 iPhone 8 θα σταματήσει να παράγεται όταν η εταιρεία ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του. Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, η νέα χρωματική επιλογή δεν προσφέρεται και στο αρκετά ακριβότερο iPhone X που πιθανότατα έτσι και αλλιώς έχει σημαντικά μικρότερες πωλήσεις σε σύγκριση με τα δύο πιο “φυσιολογικά” και συνηθισμένα iPhone.

Τα δύο νέα κόκκινα iPhone έχουν ακριβώς το ίδιο κόστος με τις υπόλοιπες χρωματικές εκδόσεις τους, ενώ η διάθεση τους θα ξεκινήσει στις 13 Απριλίου, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights