Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφία του Gaming Phone της Xiaomi, Blackshark

Φωτογραφία του Gaming Phone της Xiaomi, Blackshark

απο Kostas Gliatiotis

Η αγορά των Smartphones που είναι σχεδιασμένα για έντονη χρήση σε παιχνίδια, μπορεί να μην γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία, όμως το Razer Phone έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι έχει ενδιαφέρον για μια συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Η Xiaomi φαίνεται να συμφωνεί με αυτό, και οι πληροφορίες που την ήθελαν να παρουσιάζει το δικό της Gaming Smartphone φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται μέσω μιας φωτογραφίας που δείχνει το BlackSkark, όπως οι φήμες θέλουν να ονομάζεται η συσκευή.

Στην φωτογραφία η συσκευή φαίνεται να είναι στο εσωτερικό καποιας σχετικά μεγάλης θήκης, που από ότι φαίνεται έχει και επιπλέον χειριστήρια για τις Gaming απαιτήσεις που θα καλύπτει το BlackShark. Αποκαλείπτεται μόνο το πίσω μέρος του, που όμως δείχνει να έχει δωθεί έμφαση στην εντυπωσιακή και πιο έντονη εμφάνιση από το συνηθισμένο.

Οι πληροφορίες θέλουν το BlackShark να χρησιμοποιεί τον κορυφαίο Snapdragon 845 της Qualcomm σε έκδοση με 8 GB μνήμης RAM, ενώ τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι ακόμα άγνωστα. Η Xiaomi έχει στο πρόγραμμα της ένα Event για τις 13 Απριλίου, και μένει να δούμε αν η συσκευή θα ανακοινωθεί σε αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights