Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το επόμενο Smartphone της LG θα ονομάζεται G7 thinQ

Το επόμενο Smartphone της LG θα ονομάζεται G7 thinQ

απο Kostas Gliatiotis

Η LG επιβεβαίωσε τελικά σήμερα και την ύπαρξη της επόμενης κορυφαίας συσκευής της, αλλά και την ονομασία που αυτή θα έχει.

Μέσω ενός δελτίου τύπου, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την ημερομηνία παρουσίασης του G7 thinQ, στις 2 Μαϊου στην Νέα Υόρκη αλλά και μια ημέρα αργότερα στις 3 του ίδιου μήνα θα ακολουθήσει και δεύτερο ανάλογο Event στην Σεούλ της Νοτίου Κορέας.

Στο επίσημο σχέδιο της συσκευής που έκανε την εμφάνιση του, φαίνεται ότι η LG θα ακολουθήσει την λογική της Apple δυστυχώς, με Notch στο πάνω μέρος της οθόνης του G7 thinQ, και όσο το δυνατόν μικρότερο πλαίσιο γύρω από αυτή. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι παραδοσιακά στο πίσω μέρος της συσκευής, ενώ οι δύο κάμερες βρίσκονται πάνω από αυτόν σε κάθετη διάταξη.

Οι πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να χρησιμοποιεί τον Snapdragon 845 της Qualcomm σε εκδόσεις με 4 και 6 GB μνήμης RAM, και το thinQ στην ονομασία αναφέρεται στις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που θα έχει η συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights