Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Note 9 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη 6.4 ιντσών

Το Note 9 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη 6.4 ιντσών

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με διαρροές από πηγές που συνήθως γνωρίζουν τι λένε και επιβεβαιώνονται στην συνέχεια, μια νέα φήμη θέλει το επόμενο Galaxy Note 9 της Samsung να διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 6.4 ιντσών.

Η διαφορά από την οθόνη του Note 8 μπορεί να είναι μικρή, θα κάνει όμως το Note 9 αρκετά μεγαλύτερο από το Galaxy S9+ ώστε να έχει νόημα η ύπαρξη των δύο συσκευών ταυτόχρονα. Οι πληροφορίες θέλουν την Samsung εδώ και καιρό να σχεδιάζει νωρίτερα τη διάθεση του επόμενου Note, είτε για να προλάβει την Apple με την παρουσίαση των επόμενων iPhone είτε προκειμένου να καλύψει τις χαμηλότερες πωλήσεις που φαίνεται να έχει το Galaxy S9.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζει ήδη μια έκδοση του Galaxy Note 9 με τον Snapdragon 845 της Qualcomm, ενώ πιθανότατα στην Ευρώπη θα δούμε μια ακόμα έκδοση με τον Exynos 9810 που χρησιμοποιείται και στα Ευρωπαϊκά Galaxy S9. Σημαντικό είναι επίσης ότι με δεύτερη διαρροή, η Samsung φαίνεται να έχει πλέον αποφασίσει να σταματήσει τη χρήση μικρότερων μπαταριών και να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό σε αυτόν τον τομέα, δοκιμάζοντας μπαταρίες των 3.850 και 4.000 mAh για το νέο Note 9.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights