Η Samsung παρουσίασε το J7 Duo

Η Samsung παρουσίασε το J7 Duo

Μια συσκευή που μοιράζεται τον σχεδιασμό του προηγούμενου Galaxy J7 2016 και αυτόν της νεότερης έκδοσης του για το 2017, παρουσίασε η Samsung αρχικά αποκλειστικά για την αγορά της Ινδίας.

Η μεγαλύτερη αλλαγή που φέρνει το Galaxy J7 Duo όπως το ονομάζει η Samsung, είναι ότι διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, για πρώτη φορά σε συσκευή της σειράς J. Το κατά πόσο αυτό είναι “αρκετό” για να παρουσιάσει η εταιρεία μια ακόμα συσκευή αρκετούς μήνες μετά την έναρξη της κυκλοφορίας των Galaxy J για το 2017 είναι ένα θέμα, όμως η Samsung φρόντισε τουλάχιστον το J7 Duo να τρέχει το νεότερο Android 8.0 Oreo της Google.

Οι δύο πίσω κάμερες έχουν ανάλυση 13 και 5 Mpixels αντίστοιχα, με την δεύτερη να χρησιμοποιείται κυρίως για την λήψη φωτογραφιών με θολό φόντο. Στα θετικά θα αναφέρουμε το αρκετά “φωτεινό” f/1.9 διάφραγμα και για τις δύο κάμερες, που επίσης παραμένει το ίδιο και για την μια μπροστινή κάμερα των 8 Mpixels.

Η Samsung αναφέρει απλά ότι το J7 Duo χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή της σειράς Exynos 7, χωρίς επιπλέον λεπτομέρειες, και συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAM. Για την οθόνη έχουμε για μια ακόμα φορά διαγώνιο 5,5 ιντσών, όμως σε αντίθεση με το J7 2017, η ανάλυση της έχει μειωθεί στα 1280 x 720 pixels. Τέλος η μπαταρία έχει χωρητικότητα μόλις 3.000 mAh που επίσης είναι μικρότερη από το συνηθισμένο για την σειρά J. Μένει να δούμε αν κάποια στιγμή η Samsung θα διαθέσει και εκτός Ινδίας τη συσκευή.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.