Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Instagram θα επιτρέπει στους χρήστες να “κατεβάσουν” όλα τους τα δεδομένα

Το Instagram θα επιτρέπει στους χρήστες να “κατεβάσουν” όλα τους τα δεδομένα

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στην κριτική που ασκείται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων κάθε χρήστη (κυρίως εναντίον του Facebook) το Instagram ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει την διάθεση ενός εργαλείου που θα επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν όλα τα δεδομένα που έχουν στον λογαριασμό τους.

Πιο συγεκριμένα ο χρήστης θα μπορεί να αποθηκεύσει στον υπολογιστή του φωτογραφίες βίντεο αλλά και τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει μέσω της DM υπηρεσίας του Instagram. Η νέα δυνατότητα έρχεται μάλλον “υποχρεωτικά” αφού μια νέα νομοθεσία στην Αγγλία απαιτεί να δίνουν τα κοινωνικά δίκτυα την δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν να μεταβούν από το ένα στο άλλο μεταφέροντας όλα τα δεδομένα τους, αλλά και προκειμένου να υπάρχει καλύτερη “συμβατότητα” με την ανανεωμένη Ευρωπαϊκη Νομοθεσία.

Παρόλα αυτά, το Instagram δεν έχει δώσει ακριβή ημερομηνία διάθεσης της νέας δυνατότητας, όπως και λεπτομέρειες για το πως θα λειτουργεί αυτή, που μοιάζει τουλάχιστον στη θεωρία με την αντίστοιχη επιλογή που προσφέρει ήδη το Facebook.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights