Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το BlackShark της Xiaomi εμφανίστηκε και σε Video

Το BlackShark της Xiaomi εμφανίστηκε και σε Video

απο Kostas Gliatiotis

Σε ένα μάλλον μικρής διάρκειας βίντεο, το BlackShark της Xiaomi έκανε την εμφάνιση του, αποκαλύπτωντας στιγμιαία τον εξωτερικό του σχεδιασμό.

Στο βίντεο φαίνεται ότι το BlackShark είναι αισθητά πιο “ογκόδες” από τα συνηθισμένα μέχρι σήμερα Smartphones, πιθανότατα προκειμένου να είναι πιο βολικό στα χέρια του χρήστη όταν το κρατάει για μεγάλο χρονικό διάστημα παίζοντας ένα παιχνίδι αλλά και σίγουρα προκειμένου να … χωρέσει μια αντίστοιχα μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του.

Μπροστά στο Smartphone φαίνεται πιθανότατα και το κουτί του, που χωρίς πολλές λεπτομέρειες, δείχνει αισθητά διαφορετικό από αυτό των περισσότερων συσκευών της Xiaomi.

Αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά μέχρι την παρουσίαση του, το BlackShark θα έρθει με τον Snapdragon 845 στο εσωτερικό  του και 8 GB μνήμης RAM, περισσότερο αναγκαίας για απαιτητικά παιχνίδια. Η οθόνη θα έχει την νεότερη και συνηθισμένη πλέον 18:9 αναλογία πλευρών με ανάλυση 2160 x 1080 pixels ενώ για την κάμερα δεν έχει γίνει ακόμα κάτι γνωστό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights