Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy J2 pro σχεδιασμένο για μαθητές, χωρίς internet

Samsung Galaxy J2 pro σχεδιασμένο για μαθητές, χωρίς internet

απο Kostas Gliatiotis

Ένα εντελώς ασυνήθιστο Smartphone παρουσίασε η Samsung, σχεδιασμένο κυρίως για ην αγορά ης Νοτίου Κορέας.

Το Galaxy J2 pro (ή 2018) ειναι σχεδιασμένο μόνο για να πραγματοποιεί κλήσεις φωνής και αποστολή και λήψη γραπτών μηνυμάτων. Από το τηλέφωνο απουσιάζει η δυνατότητα σύνδεσης στο internet μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, αλλά δεν έχει ούτε Wi-Fi οπότε πρακτικά η συνδεσιμότητα με τον υπόλοιπο κόσμο είναι πραγματικά περιορισμένη.

Το J2 pro απευθύνεται σε μαθητές σχολείων σύμφωνα με την εταιρεία, που πλησιάζουν σε μια εποχή που δίνουν εξετάσεις που με βάση τον τρόπο που λειτουργεί το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας, θα καθορίσουν σχεδόν πλήρως το μέλλον τους. Το τηλέφωνο λοιπόν προσφέρει την βασική συνδεσιμότητα και τίποτα παραπάνω προκειμένου να μην αποσπάται ο χρήστης του από το… Διάβασμα και την γενικότερη προετοιμασία για το Suneung όπως ονομάζεται το… Τεστ.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το J2 pro προσφέρει παρόλα αυτά μια AMOLED οθόνη ανάλυσης 960 x 540 pixels, έναν τετραπύρηνο (και πρακτικά “άχρηστο”) επεξεργαστή με 1.5 GB μνήμης RAM. Οι προ-εγκατεστημενες εφαρμογές περιλαμβάνουν ημερολόγιο, αριθμομηχανή και μια εφαρμογή μετάφρασης στα Αγγλικά, όμως σχεδόν τίποτα περισσότερο.

Η τιμή του J2 pro είναι στα 190 δολάρια περίπου, όμως η Samsung τρέχει ένα πρόγραμμα που επιτρέπει σε όποιον το αγοράσει, να το επιστρέψει μετά το τέλος των εξετάσεων και να αποζημιωθεί ολόκληρο το ποσό της αγοράς του αρκεί να επιλέξει κάποιο

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Sofia 15/04/2018 - 20:06

Kalhspera kai xronia polla! Eimai anamesa sto mate 10 lite, p smart kai p20 lite. Me endiaferei h pisw camera na einai kalh. Poia einai h gnwmh sou?

Reply
Kostas Gliatiotis 16/04/2018 - 00:10

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση !

Το P20 Lite έχει αισθητά καλύτερη πίσω κάμερα από τις δύο άλλες συσκευές της Huawei. Η διαφορά είναι αρκετή για να επιλέξεις αυτό αν η κάμερα είναι το βασικότερο κριτήριο σου 🙂

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights