Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S9 Red Bull Limited Edition από την Vodafone

Galaxy S9 Red Bull Limited Edition από την Vodafone

απο Kostas Gliatiotis

Μια ξεχωριστή έκδοση του Galaxy S9 και του μεγαλύτερου Galaxy S9+ ανακοίνωσε η Vodafone στην Ολλανδία, σε συνεργασία με την Red Bull, για την ομάδα της στην Formula 1.

Η Special Edition του Galaxy S9 έχει διαφορετική συσκευασία από ότι συνήθως, και μια θήκη που στο πίσω μέρος της έχει το λογότυπο της πίστας στην Αυστρία, του Red Bull Ring

H μοναδική ουσιαστική διαφορά της Special Edition του Galaxy S9 είναι ότι αναγνωρίζει μέσω NFC την θήκη που υπάρχει στην συσκευασία, και αλλάζει αυτόματα το θέμα εμφάνισης του μενού, σε ένα ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση, με εικόνες από την ομάδα στη Formula 1 και διαφορετικά εικονίδια.

Προς το παρόν, η Special Edition του Galaxy S9 είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της Vodafone στην Ολλανδία, και μάλιστα μόνο για σχεδόν δύο εβδομάδες, μέχρι τις 27 Απριλίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights