Αρχικη ΦΗΜΕΣ Promo φωτογραφία του G7 ThinQ της LG

Promo φωτογραφία του G7 ThinQ της LG

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας ήδη κάνει την εμφάνιση του σε επίσημα Renders, το G7 της LG εμφανίζεται για μια ακόμα φορά σε Poster που προφανώς έχει σχεδιαστεί για την προώθηση μετά την κυκλοφορία του.

Παρότι στη συγκεκριμένη εικόνα έχει κρυφτεί εντέχνως, το G7 ThinQ θα έχει Notch στο πάνω μέρος της οθόνης κατά πάσα πιθανότητα, μια οθόνη που οι πληροφορίες την θέλουν να έχει διαγώνιο 6.1 ιντσών και QHD+ ανάλυση. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι στη φωτογραφία ξεχωριζεί ένα πλήκτρο στο δεξί μέρος της οθόνης, εκεί που συνήθως υπάρχει το πλήκτρο ενεργοποίησης κάθε συσκευής.

Η διαφορά είναι ότι η LG συνηθίζει να τοποθετεί στο πίσω μέρος του Smartphone το συγκεκριμένο πλήκτρο, μαζί με τον αισθητήρα αποτυπωμάτων “πάνω” σε αυτό, σε συσκευές όπως το G6 και το παλαιότερο G5. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα το πλήκτρο να χρησιμοποιείται για κάτι διαφορετικό, όπως την ψηφιακή βοηθό που “φημολογείται” ότι θα έχει και το G7 ThinQ όπως αρκετές συσκευές του ανταγωνισμού του πλέον.

Η LG θα παρουσιάσει το νέο της κορυφαίο Smartphone στις 3 Μαϊου όπως όλα δειχνουν, και τότε θα μάθουμε λεπτομερώς όλα τα χαρακτηριστικά του G7 ThinQ

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights