Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Galaxy A5 2017 αναβαθμίζεται σε Android 8.0 Oreo

Το Galaxy A5 2017 αναβαθμίζεται σε Android 8.0 Oreo

απο Kostas Gliatiotis

Σίγουρα νωρίτερα από το αναμενόμενο, και μάλιστα πριν από ακριβότερες συσκευές της Samsung, το Galaxy A5 2017 ξεκίνησε να αναβαθμίζεται σε Android 8.0 Oreo.

Η αναβάθμιση, εκτός από την νεότερη έκδοση του Android, αναβαθμίζει και το γραφικό περιβάλλον της Samsung στο Samsung Experience 9.0 την ίδια θεωρητικά έκδοση που “τρέχει” το Galaxy S9, και τα Galaxy Note 8 και S8 μετά την δική τους αναβάθμιση σε 8.0 Oreo.

Προς το παρόν η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μόνο στην Ρωσσία και την Ρουμανία, κάτι που σημαίνει ότι οι συσκευές από τη Ρουμανία που έχουν πουλήθει μέσω παράλληλης εισαγωγής και στη χώρα μας, θα ξεκινήσουν σύντομα να αναβαθμίζονται και αυτές εκτός απροόπτου. Η γενικότερη “τακτική” της εταιρείας θέλει κάθε νέα έκδοση να ξεκινά τη διάθεση της περιορισμένα από κάποια χώρα, και αν δεν υπάρξει κάποιο γενικευμένο πρόβλημα να ελέγχεται και να επεκτείνεται σταδιακά όλο και περισσότερο στις υπόλοιπες αγορές που έχει πουληθεί κάθε συσκευή.

Στην περίπτωση του Galaxy A5 2017 η αναβάθμιση του ξεκινά πριν από αυτή για το Galaxy S7 και το S7 Edge της εταιρείας, αλλά και το νεότερο Galaxy A8 2018 που ουσιαστικά είναι ο “συνεχιστής” του στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights