Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Παρουσιάστηκε επίσημα το Honor 10

Παρουσιάστηκε επίσημα το Honor 10

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα συσκευή, αυτή τη φορά στην οικογένεια των νεανικότερων και πιο “οικονομικών” Honor παρουσίασε η Huawei, το Honor 10

Το νέο Smartphone έρχεται με σχετικά εντυπωσιακή και σίγουρα διαφορετική σχεδίαση, και πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κορυφαίων P20 της Huawei. Η οθόνη του Honor 10 έχει διαγώνιο 5.84 ιντσών με αναλογία “περίπου” 19:9, ενώ υπάρχει και εδώ Notch στο πάνω μέρος της. Η ανάλυση είναι 2280 x 1080 pixels, και αναμενόμενα δεν διαφέρει και αυτή από ότι στο P20 συγκεκριμένα.

Στο πίσω μέρος τώρα του Honor 10 υπάρχουν δύο διαφορετικές κάμερες, με την βασική από αυτές να έχει ανάλυση 16 Mpixels και ένα σχετικά “φωτεινό” f/1.8 διάφραγμα ενώ η δευτερη ασπρόμαυρη έχει μεγαλυτερη ανάλυση από οτι συνήθως στα 24 Mpixels. Παρότι είναι συσκευή της Honor, και δεν διαθέτει τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με την Leica, το Honor 10 έρχεται με δυνατότητες AI (τεχνητής νοημοσύνης) προκειμένου να αναγνωρίζει και αυτό καλύτερα το θέμα και το σκηνικό κάθε φωτογραφίας.

Τέλος , επίσης λογική είναι η ύπαρξη στο εσωτερικό του Kirin 970 της Huawei, αυτή τη φορά με 6 GB μνήμης RAM στην βασική έκδοση των 64 GB, παραδόξως όμως δεν υπάρχει υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD. Η έκδοση του Android που τρέχει το Smartphone είναι η νεότερη διαθέσιμη 8.1 Oreo, ενώ πάνω από αυτή βρίσκεται και το επίσης νεότερο EMUI 8.1 της Huawei.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights