Φωτογραφία του Galaxy A6 μέσα σε θήκη

Φωτογραφία του Galaxy A6 μέσα σε θήκη

Με έναν τρόπο που τείνει πλέον να γίνει συνηθισμένος, από κατασκευαστή θηκών για Smartphones, αποκαλύπτεται ουσιαστικά ολόκληρος ο εξωτερικός σχεδιασμός του επόμενου Galaxy A6 της Samsung.

Η φωτογραφία επιβεβαιώνει πολλά από όσα είναι ήδη γνωστά για τη συσκευή, όπως το ότι θα έρθει με Infinity display, αλλά σαν αυτή του Galaxy A8, χωρίς δηλαδή καμπύλη στο πλαϊνό της μέρος. Ταυτόχρονα, το πλαίσιο πάνω και κάτω από αυτή, δείχνει και αυτό λίγο μεγαλύτερο, όπως ακριβώς και στο A8 και πάλι.

Το Galaxy A6 Plus φαίνεται ότι θα έρθει με δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, και πιθανότατα θα είναι και η βασικότερη διαφορά του με την απλή έκδοση, μαζί με το μεγαλύτερο μέγεθος της οθόνης. Δυστυχώς, στην περίπτωση του Galaxy A8 Plus, δεν εισάγεται επίσημα στην Ευρώπη, και το πιθανότερο είναι ότι το ίδιο θα γίνει και με το Galaxy A6 Plus. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος κάτω από την πίσω κάμερα, με την Samsung να υιοθετεί πλέον τη συγκεκριμένη διάταξη μόνιμα από ότι φαίνεται, ενώ δυστυχώς στο κάτω μέρος του Galaxy A6 φαίνεται να υπάρχει ένα microUSB και όχι το νεότερο Type-C για την φόρτιση και την επικοινωνία με τον υπολογιστή.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.