Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα νέα special edition iPhone 8 διαθέσιμα σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα νέα special edition iPhone 8 διαθέσιμα σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ

απο Kostas Gliatiotis

Tα νέα iPhone 8 (PRODUCT) RED και iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED Special Edition είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία στο www.cosmote.gr & www.germanos.gr. Με σήμα κατατεθέν της σειράς το κομψό design από ειδικό ανθεκτικό κόκκινο γυαλί, οι καταναλωτές μπορούν να τα αποκτήσουν από €859[1] με έως 36 άτοκες δόσεις[2]. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Παγκόσμιο Ταμείο για την υποστήριξη προγραμμάτων καταπολέμησης του HIV / AIDS.

Όπως όλες οι εκδόσεις του iPhone 8, έτσι και η σειρά RED Special Edition περιλαμβάνει  Retina HD οθόνηA11 Bionic Chip (CPU), λειτουργία Portraitασύρματη φόρτιση και διπλή κάμερα (στην Plus έκδοσή του).

Με τα νέα Special Edition iPhone 8 (PRODUCT) RED και iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τις αξεπέραστες ταχύτητες mobile internet του δικτύου 4G/4G+ COSMOTE, του Νο1 δικτύου σε πληθυσμιακή κάλυψη[3] (98% και 92% αντίστοιχα) στην Ελλάδα.

Στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και στο www.cosmote.gr & www.germanos.gr, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν το iPhone 8 (PRODUCT) RED Special Edition με €859 (€23,86/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις), τo iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED Special Edition με €979 (€27,19/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις) ή να τα αποκτήσουν φθηνότερα με τα προγράμματα κινητής COSMOTE και να τα συνδυάσουν με αξεσουάρ που τους ταιριάζουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Τα νέα iPhone 8 (PRODUCT) RED και iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED Special Edition θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ τον Μάιο.

160 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του HIV/AIDS

Η καμπάνια RED της Apple «τρέχει» για 11η χρονιά σε παγκόσμια κλίμακα, όπου μέρος των εσόδων πηγαίνει στο Παγκόσμιο Ταμείο για την καταπολέμηση του HIV/AIDS. Από την έναρξη της καμπάνιας μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί $160 εκατ. για προγράμματα συμβουλευτικής υποστήριξης, ελέγχου και φαρμακευτικής αγωγής κατά του HIV/AIDS.

[1] Οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

[2] Αφορά εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.

[3] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights