Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ξεκινάει ο έκτος κύκλος “Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services” στο INNOVATHENS powered by Samsung

Ξεκινάει ο έκτος κύκλος “Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services” στο INNOVATHENS powered by Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από πέντε επιτυχημένους κύκλους και περισσότερους από 120 αποφοίτους, το πρόγραμμα “Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services” θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Innovathens powered by Samsung, ξεκινώντας την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από τη Samsung και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων INNOVATHENS powered by Samsung.

Στόχος του προγράμματος είναι να αναπτύξει τις δεξιότητες των συμμετεχόντων στη σχεδίαση και ανάπτυξη νέων υπηρεσιών κι επιχειρηματικής δραστηριότητας, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και προοπτικές που προσφέρονται στο χώρο των mobile τεχνολογιών. Το πρόγραμμα, που σχεδίασε και υποστηρίζει επιστημονικά το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ELTRUN/ ΟΠΑ, παρέχει ένα υψηλό θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο στη διοίκηση και την καινοτομία, καθώς και τη δυνατότητα ανάπτυξης δεξιοτήτων οι οποίες μπορούν να μετατρέψουν μια καινοτόμο ιδέα σε εφαρμόσιμο επιχειρηματικό πλάνο. Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει στους συμμετέχοντες εργαστήρια καινοτομίας και δημιουργικότητας, καθώς και την εκπόνηση ενός ομαδικού καινοτόμου έργου (project) που εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια του.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή αποφοίτους Πανεπιστημίων, Τεχνικών και Πολυτεχνικών Σχολών, που είναι άνεργοι και θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ψηφιακό επιχειρείν, δίνοντας έμφαση στο χώρο των κινητών εφαρμογών και υπηρεσιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής εδώ έως και την Παρασκευή 27 Απριλίου. Η επιλογή των συμμετέχοντων γίνεται μετά από διαδικασία αξιολόγησης. Η διάρκεια του προγράμματος είναι  50 ώρες, η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική. Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν με επιτυχία το πρόγραμμα θα λάβουν πιστοποιητικό σπουδών απότο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights