Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η Samsung ετοιμάζει ένα οικονομικό Galaxy J2

Η Samsung ετοιμάζει ένα οικονομικό Galaxy J2

απο Kostas Gliatiotis

Μια καταχώρηση στο Geekbench, με τα αποτελέσματα από ένα μάλλον αδύναμο Smartphone της χαμηλής κατηγορίας τιμής, αποκαλύπτουν ένα μέχρι στιγμής άγνωστο κινητό της Samsung.

Το Geekbench αναγνωρίζει την συσκευή σαν SM-J260G κάτι που την τοποθετεί στην οικογένεια των Galaxy J2 αν ακολουθεί την μέχρι τώρα λογική ονοματολογίας που έχει η εταιρεία. Ο επεξεργαστής φαίνεται να είναι ο Exynos 7570, αυτός που είχε πριν μερικά χρόνια πλέον και το Galaxy A3 2017, ενώ υπάρχει μόλις 1 GB μνημης RAM. Η έκδοση του Andorid είναι η τελευταία διαθέσιμη, η 8.1 Oreo, και υπάρχει πιθανότητα το J2 να χρησιμοποιεί κάποια τροποποιημένη έκδοση του Android Go που η Google έχει σχεδιάσει για συσκευές με χαμηλότερες επιδόσεις.

To G στην ονομασία της συσκευής δηλώνει είτε την ύπαρξη του Android Go, η πιο πιθανόν την αγορά για την οποία προορίζεται η συσκευή. Στην Ευρώπη συνήθως έρχονται με το F σαν τελευταίο αναγνωριστικό κάθε μοντέλου, οπότε πιθανότατα το συγκεκριμένο Smartphone προορίζεται για κάποιο άλλο Region.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights