Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vodafone και ESL συνεργάζονται για τα esports

Vodafone και ESL συνεργάζονται για τα esports

απο John Leondaris

Ο όμιλος Vodafone ανακοίνωσε ότι είναι πλέον Premium Partner της ESL, που αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία esports διεθνώς, και θα στηρίξει ως χορηγός την κορυφαία σειρά διοργανώσεων της ESL: Intel Extreme Masters, ESL One και ESL Pro League.

Τα Esports είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα διεθνή αθλήματα, καθώς τα τουρνουά της ESL διεξάγονται σε μεγάλης χωρητικότητας στάδια σε όλο τον κόσμο, όπου οι καλύτεροι παίκτες και οι καλύτερες ομάδες του κόσμου ανταγωνίζονται μπροστά σε ζωντανό κοινό και εκατομμύρια οπαδούς που παρακολουθούν τον αγώνα μέσω του διαδικτύου.

Η συνεργασία με την ESL δείχνει τον τρόπο με τον οποίο το διεθνές δίκτυο του ομίλου Vodafone συγκεντρώνει gamers και οπαδούς από 25 χώρες, όπου η Vodafone διαθέτει πάνω από 500 εκατομμύρια συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας – συμπεριλαμβανομένων 104 εκατ. συνδέσεων με υψηλή ταχύτητα 4G – και 19 εκατομμυρίων σταθερών ευρυζωνικών συνδέσεων. Η συνεργασία αυτή παρέχει επίσης δυνατότητες προβολής για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών 5G που πρόκειται να μετατρέψουν το gaming σε ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ο όμιλος Vodafone θα συνεργαστεί επίσης με την ESL, προκειμένου να στηρίξει μια σειρά πρωτοβουλιών που προωθούν τη διαφορετικότητα και τη συμμετοχή των γυναικών στις παραδοσιακά ανδροκρατούμενες δραστηριότητες των esports.

Ο όμιλος Vodafone θα αποτελέσει Premium Partner της διοργάνωσης esports γυναικών κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης IEM που θα διεξαχθεί στο Σίδνεϊ τον Μάιο του 2018 και θα συνεργαστεί με τις κορυφαίες γυναικείες προσωπικότητες esports στον κόσμο για να αναδείξει τις ευκαιρίες που υπάρχουν για τις γυναίκες ώστε να συμμετάσχουν επαγγελματικά σε esports ή να ακολουθήσουν καριέρα στη βιομηχανία των esports.

Ειδικότερα, ο Όμιλος Vodafone θα είναι Premium Partner στις ακόλουθες παγκόσμιες ζωντανές διοργανώσεις, ενώ περαιτέρω ημερομηνίες πρόκειται να ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο:

– ΙΕΜ Σίδνεϊ – Μάιος 2018, Αυστραλία

– ESL One Μπέρμινχαμ – Μάιος 2018, Ηνωμένο Βασίλειο

– ESL One Κολωνία – Ιούλιος 2018, Γερμανία

Στη συμφωνία χορηγίας του ομίλου Vodafone με την ESL περιλαμβάνεται η μετάδοση νέου live υλικού με τίτλο “Η οπτική της Vodafone” (The Vodafone View), διανομή περιεχομένου και διαφήμισης, καθώς και η προβολή και ενεργή παρουσία του εταιρικού brand στις διοργανώσεις.

Η σύμπραξη με την ESL βασίζεται στην αυξανόμενη συμμετοχή της Vodafone σε esports, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης χορηγίας των “Vodafone Giants” στην Ισπανία και της Mousesports, της πιο επιτυχημένης γερμανικής επαγγελματικής ομάδας esports.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights