Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Data Communication: 5η καλύτερη εταιρεία στα Best Workplaces

Data Communication: 5η καλύτερη εταιρεία στα Best Workplaces

απο John Leondaris

Η Data Communication, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής, όπως επίσης και στρατηγικό συνεργάτη της Microsoft, αναδείχθηκε ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, στην κατηγορία “10 καλύτερες εταιρείες με 50-250 εργαζόμενους”, στα φετινά Best Workplaces 2018.

Η εκδήλωση ήταν ειδικά αφιερωμένη στις επιχειρήσεις που ξεχώρισαν με τις πρακτικές τους και αναγνωρίστηκαν από τους ίδιους τους ανθρώπους τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξιολόγηση που έλαβε η Data Communication από τους εργαζομένους της στο διαγωνισμό, σε βασικές παραμέτρους, όπως αξιοπιστία, υπερηφάνεια και συντροφικότητα, άγγιξε περισσότερο από το 90%, κατατάσσοντάς την στις υψηλότερες στο σύνολο των διαγωνιζόμενων εταιρειών. Σημειώνεται επίσης ότι η Data Communication αριθμεί πλέον 6 εθνικές και 1 ευρωπαϊκή διάκριση, σε ισάριθμες συμμετοχές της στην έρευνα, από το 2010.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Data Communication, Παναγιώτης Βασιλειάδης, και η HR Manager της εταιρείας, Νάσια Σκούντζου.

Με αφορμή τη νέα διάκριση ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη φετινή μας διάκριση, την οποία αφιερώνουμε στους ανθρώπους μας. Στην Data Communication παρέχουμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον που αποπνέει το αίσθημα της ασφάλειας, επιτρέποντας στα στελέχη μας να εξελιχθούν και να αριστεύσουν. Θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στην πολύπλευρη ανάπτυξή τους και να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και νέες υποδομές, ακολουθώντας πιστά το όραμα για τα επόμενα βήματα μας”.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights